účetnictví • daně • mzdy

Staropramenná 221/25

Praha 5 - Smíchov

telefon_ico 257 312 441, 257 221 394

gsm_ico 605 025 448

fax_ico 257 312 349

email_ico fortis-setos@cmail.cz

Ochrana osobních údajů


Tyto zásady se vztahují na dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami. Nepřebíráme odpovědnost za obsah a uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které na našich stránkách odkazujeme. Odkazy na jiné stránky nejsou skryté.


Pro účely statistického hodnocení návštěvnosti webových stránek jsou sledovány údaje potřebné k tomuto vyhodnocení. K vyhodnocování návštěvnosti jsou využívány nástroje třetích stran - společnosti Google - Google Analitics. Plně respektujeme Vaše právo na soukromí a neshromažďujeme o Vás žádné další osobní údaje, pokud jste k tomu nedal(a) souhlas. Vytvořením objednávky a registrací emailové adresy pro zasílání sdělení dáváte souhlas se zpracováním všech vyplněných osobních údajů a uložení dat o objednávce.


Při zpracování osobních údajů dbáme na dodržování norem zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.


Náš poskytovatel připojení k internetu, který také zaznamenává údaje, tyto údaje zaznamenává na vlastní zodpovědnost a je vázán předpisy o důvěrnosti. Nesmí zpřístupnit příslušné technické informace o návštěvnících jednotlivých webových stránek, pokud mu zpřístupnění určitých informací neukládá zákon.


Stránky využívají cookies za účelem usnadnění opětovného procházení těchto stránek.


Odkazy - Ochrana osobních údajů - Mapa stránek - © 2018 FORTIS 2022, s.r.o. - Webdesign SpeedX.cz

S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte.Rozumím Další informace